INFORMATIE

INFORMATIE > OVER DE BRABANTSE RUITERDAGEN

Topsport in een Brabantse Ambiance

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020 barst het paardenspektakel van het nationaal concours hippique de 'Brabantse Ruiterdagen' weer los.

Hierbij bieden we spring- en dressuursport op topniveau waarbij we meer dan 500 ruiter- / paardcombinaties uit het hele land verwelkomen.

Brabantse gezelligheid en topsport is wat geboden wordt op de terreinen van Hunter Douglas aan de Oudlandsedijk in Oudenbosch.

Je hoeft geen verstand van paarden of paardensport te hebben om dit evenement te waarderen. Het gaat om zoveel méér! Een levendige zomerfair, en een speels kinderdorp zijn de overige aantrekkelijke ingrediënten die invulling geven aan een genoeglijke Brabantse ambiance.

Het publiek weet de variatie in de opzet van de Brabantse Ruiterdagen wel te waarderen, want jaarlijks komen zo'n 4.000 bezoekers af op het Oudenbossche evenement vol met sport, show, entertainment en zomerfair.

De gratis entree speelt daarbij ongetwijfeld een grote rol. En dat dankzij de vele enthousiaste sponsors. Want waar krijg je tegenwoordig nog voor ' nop' het beste te zien wat nationaal met paardensport te maken heeft en dan nog eens een sfeervolle entourage eromheen?